Μας ελάτε σε επαφή με
Green Lu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18051955970

WhatsApp : +8618051955970

NEW LANDLE TECHNOLOGY CO.,LTD

NEWLANDLE CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΕ

Επαγγελματικός βιομηχανικός προμηθευτής κηφήνων βαθμού

  • NEW LANDLE TECHNOLOGY CO.,LTD
  • NEW LANDLE TECHNOLOGY CO.,LTD
  • NEW LANDLE TECHNOLOGY CO.,LTD
  • NEW LANDLE TECHNOLOGY CO.,LTD
  • NEW LANDLE TECHNOLOGY CO.,LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες NEWLANDLE Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-6000000 Ιδρύθηκε Έτος 2006
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Ιδρυμένο το 2006, NEWLANDLE είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία UAV βιομηχανικός-βαθμού των συστημάτων. Κατασκευάζουμε και παρέχουμε όλο το είδος κηφήνα γεωργίας, βιομηχανικού κηφήνα και κηφήνα καμερών, καθιερώνουμε την Ε&Α και εργαστήριο παραγωγής στις διαφορετικές χώρες, είμαστε δεσμευμένοι να γίνουμε το κύριο εμπορικό σήμα των κηφήνων βιομηχανικός-βαθμού στον κόσμο.

Ιστορία

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων κηφήνων, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

 

Η ομάδα μας

Έχουμε την κύρια ομάδα στην Κίνα, για την παραγωγή, Ε&Α, και έχουμε την ομάδα μηχανικών στην Ινδία και την Ινδονησία για την κατάρτιση, την επισκευή και τη μετά την πώληση υπηρεσία.