VTOL βιομηχανική έκταση 3740mm 10KG 10H UAV υβριδικό σύστημα κηφήνων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: NLD
Πιστοποίηση: ISO9001 CE FCC
Αριθμό μοντέλου: Nic-F3740
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: Negotible
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 20days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, D/A
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
Όνομα: Βιομηχανικό UAV VLOT Ηλεκτρικό σύστημα: Υβριδικό σύστημα
Winspan: 3740mm Χρόνος πτήσης: Ανώτατες 10 ώρες
Ωφέλιμο φορτίο: Ανώτατο 10kgs Βάρος απογείωσης: 35kgs
Υψηλό φως:

UAV 3740mm κηφήνας

,

uav 3740mm 10KG κηφήνας

,

κηφήνας φτερών 3740mm VTOL

Εξαιρετικά μακριά UAV αντοχής VTOL βιομηχανική ανώτατη έκταση 3740mm διάρκειας ζωής μπαταρίας 10h ωφέλιμων φορτίων 10kgs υβριδικό σύστημα

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Υψηλό αεροδυναμικό αποδοτικότητας διαδοχικό σταθερό σχεδιάγραμμα σχεδίου φτερών και quadrotor υβριδικό, κάθετη απογείωση και προσγείωση, μικρές απαιτήσεις περιοχών, υψηλή αεροδυναμική αποδοτικότητα, χαμηλή αντίσταση αέρα, χρόνος πτήσης, μέχρι 10 ώρες.

2. Η μηχανή κρουαζιέρας και ο προωστήρας τοποθετούνται πίσω από την άτρακτο, και η αποδοτικότητα προώθησης πρέπει να είναι υψηλή όταν βελτιώστε της ατράκτου διατηρείται. Η ροή αέρος του κύριου φτερού είναι καθαρή, η αντίσταση ολόκληρης της μηχανής είναι μικρότερη, και η μηχανή βρίσκεται πίσω, αφήνοντας το χώρο για την μπροστινή άτρακτο. Με το βάρος φορτίων, μπορεί να φέρει περισσότερο φορτίο.

 

Πλατφόρμα πτήσης

Τύπος UAV υβριδικός κηφήνας
Δυναμική διανομή πλεονασμού 4 μηχανές ανελκυστήρων και κουπιά ανελκυστήρων/1 ουρά ωθούν τα κουπιά ώθησης μηχανών και ουρών
Έκταση Μέτωπο 2820mm Οπίσθιο τμήμα 3740mm
Μέγιστο βάρος απογείωσης 35kg
Μέγιστο βάρος φορτίων 10kg
Μέγιστη ταχύτητα της ανόδου (κάθετο κράτος) 4m/s
Ταχύτητα πτήσης επιπέδων 24~40m/s
Ικανότητα δεξαμενών καυσίμων 6~10L
Μέγιστη εκτίμηση αντίστασης αέρα Οριζόντιο επίπεδο 5 επίπεδο 6 πτήσης απογείωσης του /Vertical
Μέγιστο ύψος απογείωσης 5000 μ
Κανονική λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -20~50℃
Μέγιστες ώρες ναυσιπλοΐας ανά εξόρμηση Ανώτατες 8 ώρες (ωφέλιμο φορτίο 20kgs)

 

Έλεγχος ναυσιπλοΐας και πτήσης

Ναυσιπλοΐα ΠΣΤ
Τρόπος απογείωσης και προσγείωσης

Αυτόνομη ναυσιπλοΐα

Waypoint ναυσιπλοΐα

 

Μετάδοση στοιχείων

Απόσταση μετάδοσης Max 30km

 

Περίπου εμείς

Εστιάζουμε στις υπηρεσίες σχεδίου αεροσκαφών, τις πωλήσεις πλατφορμών πτήσης σύνθετου υλικού παραγωγή και, και τις υπηρεσίες επιστημονικής έρευνας. Έχουμε ποικίλα ανεξάρτητα προϊόντα πλατφορμών αεροσκαφών έρευνας και ανάπτυξης, που καλύπτουν την UAV βιομηχανία συμπεριλαμβανομένων των τηλεκατευθυνόμενων ελικοπτέρων, των πολυ-στροφέων, του σταθερού φτερού και των σύνθετων φτερών. Γραμμή παραγωγής. Το προϊόν έχει την ανώτερη απόδοση και χρησιμοποιείται ευρέως στην ασφάλεια αστυνομίας, την επιθεώρηση δύναμης, την πρόληψη δασικής πυρκαγιάς, την αντι-τρομοκρατία και τη συντήρηση σταθερότητας, την προστασία γεωργίας, δασονομίας και εγκαταστάσεων, τον περιβαλλοντικό έλεγχο, την έρευνα αεροπορίας και το άλλο βιομηχανίες. Η καινοτόμος επιχείρηση καλύπτει κυρίως τις υπηρεσίες σχεδίου αεροσκαφών, τις πωλήσεις πλατφορμών πτήσης σύνθετου υλικού παραγωγή και.
Τα αεροσκάφη σχεδιάζουν τον τομέα: Με περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας σχεδίου, περισσότερο από οι δωδεκάδες των σχεδίων σχεδίου έχουν ολοκληρωθεί. Η ομάδα προέρχεται από το πανεπιστήμιο Beihang, τις νότιες αερογραμμές της Κίνας, το πανεπιστήμιο Tsinghua και άλλους σχετικούς ταγματάρχες στο σχέδιο αεροσκαφών, και έχει φθάσει στη σε βάθος συνεργασία στην τεχνολογία εξεχουσών θέσεων ειδικά UAVs.
Παραγωγή πλατφορμών πτήσης σύνθετου υλικού και τμήμα πωλήσεων: η συσσωρευμένη πλούσια εμπειρία παραγωγής και επεξεργασίας στον τομέα της παραγωγής ινών άνθρακα prepreg, που χρησιμοποιεί την προηγμένη prepreg γρήγορη τεχνολογία διαμόρφωσης πρωτοτύπου, έναντι της παραδοσιακής τοποθετημένης με το χέρι τεχνολογίας, prepreg γρήγορη τεχνολογία διαμόρφωσης πρωτοτύπου είναι πιό συμβάλλουσα στην εκβιομηχάνιση η που παραγωγή έχει έναν υψηλό βαθμό της τυποποίησης, ο οποίος μπορεί σημαντικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής. Το προϊόν ινών άνθρακα prepreg έχει την καλή συνέπεια και υψηλής αντοχής. Έχουμε το σχέδιο φορμών και CNC φορμών τις ικανότητες επεξεργασίας, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ακρίβεια φορμών σε μεγάλη κλίμακα, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες πελατών, και να παρέχουν στους πελάτες τις μιας στάσης υπηρεσίες όπως η φόρμα που ανοίγει και παραγωγή περιβλήματος.

VTOL βιομηχανική έκταση 3740mm 10KG 10H UAV υβριδικό σύστημα κηφήνων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Green

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618051955970

WhatsApp : +8618051955970