Σταθερό φτερό 3KG 5000m βιομηχανικός βαθμού χρόνος πτήσης 220 λεπτών κηφήνων ανώτατος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: NLD
Πιστοποίηση: ISO9001 CE FCC
Αριθμό μοντέλου: Nic-F2660
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: Negotible
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 20days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, D/A
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
όνομα: Fixed-wing βιομηχανικός κηφήνας Μέθοδος απογείωσης: VTOL αυτόνομος
Winspan: 2660mm Χρόνος πτήσης: Ανώτατο 220minutes
Ωφέλιμο φορτίο: Ανώτατο 3kgs Ύψος: 5000m
Υψηλό φως:

κηφήνας βαθμού 5000m βιομηχανικός

,

3KG βιομηχανικός κηφήνας βαθμού

,

220 σταθερός λεπτά κηφήνας φτερών

VTOL Fixed-wing βιομηχανικό ύψος 5000m χρονικών ωφέλιμων φορτίων 3kgs πτήσης λεπτών κηφήνων ανώτατο 220 αυτόνομες απογείωση και προσγείωση

Σταθερό φτερό 3KG 5000m βιομηχανικός βαθμού χρόνος πτήσης 220 λεπτών κηφήνων ανώτατος 0

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Όχι μόνο έχει τα πλεονεκτήματα απογείωσης και της προσγείωσης πολυ-στροφέων της κάθετης, αλλά και έχει τα πλεονεκτήματα της fixed-wing μακροχρόνιων αντοχής, της σιωπής, και της αναγνώρισης.

2. Διαδοχικό σχεδιάγραμμα, βελτιστοποιημένη αεροτομή, βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, αυξανόμενη αναλογία ανελκυστήρας--έλξης, βελτιωμένη αποδοτικότητα, και εξασφαλισμένη ασφάλεια πτήσης.

3. Το σχεδιάγραμμα φτερών υποστηρίζει τον έλεγχο πτήσης των κοινών εμπορικών σημάτων στην αγορά, και υιοθετεί το φτερό τέσσερις-πηδαλίων αναμιγνύοντας την τεχνολογία ελέγχου, η οποία είναι ιδιαίτερα ασφαλής. Ακόμα κι αν δύο επιφάνειες πηδαλίων αποτυγχάνουν συγχρόνως, οι υπόλοιπες επιφάνειες πηδαλίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιστρέψουν το σπίτι ακίνδυνα.

4. Χρησιμοποιώντας ένα small-angle σκουπισμένο φτερό, που εξοπλίζεται με ένα υψηλής απόδοσης ηλεκτρικό σύστημα, για να εξασφαλίσει την αποδοτική λειτουργία της ολοκλήρωσης προγράμματος της αεροδυναμικής και των ηλεκτρικών συστημάτων.

5. Ο μπροστινός προωστήρας εγκαθίσταται στο κατώτατο σημείο του canard, και ο οπίσθιος προωστήρας εγκαθίσταται στο ανώτερο μέρος της κάθετης ουράς, που εξαλείφει την ανάγκη για τους παραδοσιακούς μοχλούς, που μειώνει το βάρος της ατράκτου, και που βελτιώνει την αποδοτικότητα του στροφέα/της σταθερής μετατροπής φτερών.

6. Υιοθετήστε τη γρήγορη αποσύνθεση και δίπλωμα της μεθόδου, της γρηγορότερων εγκατάστασης και της αποδοτικότητας αποσύνθεσης, ώστε να είναι διαθέσιμος στην κλήση.

7. Η άτρακτος υιοθετεί την υλική και νέα τεχνολογία ινών άνθρακα. Ελαφρύς, υψηλής αντοχής, αδιάβροχος, αντιπαρεμβατικός.

 

Πλατφόρμα πτήσης

Τύπος UAV Καθαρή ηλεκτρική κάθετη απογείωση και προσγειωμένος σύνθετο φτερό
Δυναμική διανομή πλεονασμού 4 μηχανές ανελκυστήρων και κουπιά ανελκυστήρων/1 ουρά ωθούν τα κουπιά ώθησης μηχανών και ουρών
Μέγεθος διαμερισμάτων φορτίων 370*200*150mm
Μέγιστο βάρος απογείωσης 13kg
Μέγιστο βάρος φορτίων 3kg
Μέγιστη ταχύτητα της ανόδου (κάθετο κράτος) 4m/s
Ταχύτητα πτήσης επιπέδων 22m/s
Μέγιστη εκτίμηση αντίστασης αέρα Οριζόντιο επίπεδο 5 επίπεδο 6 πτήσης απογείωσης του /Vertical
Μέγιστο ύψος απογείωσης 4500 μ
Κανονική λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -20~50℃
Μέγιστες ώρες ναυσιπλοΐας ανά εξόρμηση Ανώτατο 220minutes

 

Έλεγχος ναυσιπλοΐας και πτήσης

Ναυσιπλοΐα ΠΣΤ/BEIDOU
Τρόπος απογείωσης και προσγείωσης

Αυτόνομη ναυσιπλοΐα

Waypoint ναυσιπλοΐα

 

Μετάδοση στοιχείων

Απόσταση μετάδοσης Max 30km

 

Περίπου εμείς

Εστιάζουμε στις υπηρεσίες σχεδίου αεροσκαφών, τις πωλήσεις πλατφορμών πτήσης σύνθετου υλικού παραγωγή και, και τις υπηρεσίες επιστημονικής έρευνας. Έχουμε ποικίλα ανεξάρτητα προϊόντα πλατφορμών αεροσκαφών έρευνας και ανάπτυξης, που καλύπτουν την UAV βιομηχανία συμπεριλαμβανομένων των τηλεκατευθυνόμενων ελικοπτέρων, των πολυ-στροφέων, του σταθερού φτερού και των σύνθετων φτερών. Γραμμή παραγωγής. Το προϊόν έχει την ανώτερη απόδοση και χρησιμοποιείται ευρέως στην ασφάλεια αστυνομίας, την επιθεώρηση δύναμης, την πρόληψη δασικής πυρκαγιάς, την αντι-τρομοκρατία και τη συντήρηση σταθερότητας, την προστασία γεωργίας, δασονομίας και εγκαταστάσεων, τον περιβαλλοντικό έλεγχο, την έρευνα αεροπορίας και το άλλο βιομηχανίες. Η καινοτόμος επιχείρηση καλύπτει κυρίως τις υπηρεσίες σχεδίου αεροσκαφών, τις πωλήσεις πλατφορμών πτήσης σύνθετου υλικού παραγωγή και.
Τα αεροσκάφη σχεδιάζουν τον τομέα: Με περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας σχεδίου, περισσότερο από οι δωδεκάδες των σχεδίων σχεδίου έχουν ολοκληρωθεί. Η ομάδα προέρχεται από το πανεπιστήμιο Beihang, τις νότιες αερογραμμές της Κίνας, το πανεπιστήμιο Tsinghua και άλλους σχετικούς ταγματάρχες στο σχέδιο αεροσκαφών, και έχει φθάσει στη σε βάθος συνεργασία στην τεχνολογία εξεχουσών θέσεων ειδικά UAVs.
Παραγωγή πλατφορμών πτήσης σύνθετου υλικού και τμήμα πωλήσεων: η συσσωρευμένη πλούσια εμπειρία παραγωγής και επεξεργασίας στον τομέα της παραγωγής ινών άνθρακα prepreg, που χρησιμοποιεί την προηγμένη prepreg γρήγορη τεχνολογία διαμόρφωσης πρωτοτύπου, έναντι της παραδοσιακής τοποθετημένης με το χέρι τεχνολογίας, prepreg γρήγορη τεχνολογία διαμόρφωσης πρωτοτύπου είναι πιό συμβάλλουσα στην εκβιομηχάνιση η που παραγωγή έχει έναν υψηλό βαθμό της τυποποίησης, ο οποίος μπορεί σημαντικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής. Το προϊόν ινών άνθρακα prepreg έχει την καλή συνέπεια και υψηλής αντοχής. Έχουμε το σχέδιο φορμών και CNC φορμών τις ικανότητες επεξεργασίας, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ακρίβεια φορμών σε μεγάλη κλίμακα, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες πελατών, και να παρέχουν στους πελάτες τις μιας στάσης υπηρεσίες όπως η φόρμα που ανοίγει και παραγωγή περιβλήματος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Green

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618051955970

WhatsApp : +8618051955970